Jedinstvo iz Bošnjaca kod Lebana nanelo prvi poraz Trajalu. Rezultati trećeg kola su pravi pokazatelj, da u Srpskoj ligi nema favorita za prvo mesto.

Jedan loš fudbalski dan nije smak sveta!

Izabranici trenera Miljojka Gošića položili su oružije u Bošnjacu kod Lebana.Dva gola domaćina bila su dovoljna da Jedinstva unotira prvi trijumf ove sezone. Već u 11.minuta golman Jovanović prvi put je matiran od strane Arsića. Isti igrač je na tri minuta pre kraja odmora pogodio desnu stativu '' gumara''. U 75.minutu nakon prekida i udarca iz ugla, Arsić je udvostručio prednost i postavio konačan rezultat ovog meča.

Jedan kiks nije smak sveta, prvenstvo je dugo, a očito da prema dosadašnjim rezultatima izrazitog favorita za osvajanja prvog mesta nema, i u ovom rangu takmičenja svako - svakoga može da pobedi.

Fudbaleri Trajala se već okreću narednom izazovu, a Gošić i njegovi saradnici imaće nekoliko dana da dobro prostudiraju igru Moravca iz Mrštana, koji se nalazi u grupi ekipa koji su do sada osvojili šest bodova.

Omladinci Trajala četvorkom ispratili Sinđelić

Nakon trijumfa nad Car Konstantinom u prošlom kolu, omladinci Trajala na stadionu Radomir Mičić Miče isprašili su niški Sinđelić sa 4:1. Strelci za četu Dragana Tadića bili su ovim redosledom: Marković, Gašić, Tomić i Dačić.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE