Tijelo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno.

Prema prvim informacijama, imala je prerezan vrat i helanke iscijepane između nogu.

Đokićeva je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je devojka najverovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba na njoj obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije. Naređena je obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

Na pitanje novinara gotovo sve komšije su u isti glas rekle da zbog toga što su čuli i zbog policijske istrage „ne žele da komentarišu, niti da se na bilo koji način spominju u medijima“.

- Čuli smo da je nađen ženski leš. Policija je pretražila ceo prostor i dugo su bili u dvorištu zgrade. Ne znamo da li se ubila ili ju je neko ubio – kaže jedan od sugrađana.

Devojka je pronađena u ležećem položaju, raširenih nogu sa pocepanim helankama između ekstremiteta i sa prerezanim vratom. Prema informacijama, Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađena nedaleko od nje.

Kako se saznaje, Milena Đ. je stanovala na šestom spratu zgrade u ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija, a postoje spekulacije među meštanima te ulice da je devojka zaklana, silovana i bačena sa terase, međutim, to su informacije koje nisu potvrđene. Obdukcija će odgonetnuti da li se radi o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu.

Prema prvim podacima iz istrage i obdukcionog nalaza, riječ je o samoubistvu.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE