U Stalaću je danas održan 8. Međunarodni pčelarski etno sajam “Tromoravlja”, u organizaciji Pčelarske sekcije “Šurka” iz Stalaća, a uz podršku Skupštine opštine Ćićevac i Društva pčelara “Dr Bogoljub Konstantinović” iz Kruševca. Sajam je svečano otvorio predsednik opštine Ćićevac Zlatan Krkić, dok je Miljko Šljivić iz Globodera održao predavanje o pčelama i pčelarstvu.

Udruženje pesnika Srbije – PoezijaSRB iz Kruševca ove godine je podržalo ovu manifestaciju darivanjem 10 knjiga iz svoje izdavačke produkcije najmlađim učesnicima književnog i likovnog konkursa Pčelarske sekcije “Šurka” iz Stalaća, a nagrade su uručili kruševački pesnici Ljubodrag Obradović i Miroslav Mića Živanović.

Pre, odnosno posle manifestacije, kruševački pesnici su zajedno sa Borivojem Borom Vidojkovićem, književnikom iz Ćićevca, posetili kulu Todora od Stalaća i mesto Sastavci, gde se spajaju Južna i Zapadna Morava i čine Veliku Moravu. Pao je i dogovor da se na mestu Sastavci održi jedna pesnička manifestacija tokom leta 2017. godine, najavili su iz Udruženja pesnika Srbije – PoezijaSRB.

ĆIĆEVAC

KURSNA LISTA

Vrednosti Indeksa Berza

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE