Postoji mnogo načina da iskoristite mali prostor kupatila kako bi kreirali uredan, organizovan i funkcionalan kutak u kojem možete i da se opustite. Predlažemo vam 10 kreativnih i praktičnih ideja kako to da postignete.

1. Tegle za razvrstavanje sitnica

Kućne staklene tegle su zanimljivo rešenje za skladištenje i organizovanje manjih predmeta poput četkica za rumenilo. Možete ih pričvrstiti za dasku u blizini ogledala kako bi bile nadohvat ruke kada se šminkate.

 

2. Organizator aparata za kosu

Držite svoj fen, prese i stajlere za kosu uredno razdvojene i zaštićene od grebanja u organizatorima otpornim na toplotu.

 

3. Viseće kofice

Ovo je jeftino i praktično rešenje za skladištenje koje ne zauzima mnogo prostora. Osim u kupatilu, zanimljivo će izgledati i u dečijoj sobi za odlaganje igračaka.

 

4. Ormar po meri

Ako volite vintidž izgled možete iskoristiti stari prozor ili deo vrata i par drvenih daski da napravite šarmantan ormarić po želji i meri.

 

5. Tegle za kolače kao ukrasne posude za skladištenje

Tegle za kolače mogu da posluže i u kupatilu kao simpatične posude za vatu, štapiće, sapune...

 

6. Police iznad vrata

Prostor iznad vrata uglavnom ostane neiskorišćen, zato napravite policu kako biste dobili više mesta za skladištenje u malom kupatilu.

 

7. Reciklirane police

Vrlo jednostavno i sa malo ulaganja možete napraviti police od paleta i starih drvenih gajbica.

 

8. Korpe umesto polica

Pletene korpe su elegantna zamena za police naročito ako njihov sadržaj želite da sklonite iz vida. Praktične su za toalet papir ili peškire.

 

9. Otvorene police iznad šolje

Ukoliko je kotlić postavljen nisko, iskoristite prazan prostor iznad njega i postavite police. Pronađite stare držače za novine ili fascikle koje možete postaviti ispod polica.

 

10. Skriveno skladište

Prostor ispod kade je odlično mesto za skriveno odlaganje sredstava za čišćenje.

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE