Približava se početak školske godine, a za pripremu dece za polazak u školu-udžbenike, radne sveske, školski pribor, roditelji moraju da izdvoje od 14 do 20.000 dinara u zavisnosti od toga gde kupuju.

Druga polovina avgusta uvek zadaje roditeljima velike brige,a njihovi novčanici će se poprilično istanjiti. Udžbenici su prioritet, a najmanji iznos koji će izdvojiti biće roditelji prvaka, koji će za knjige platiti nešto ispod 8.000 dinara. Mada na ovu cifru treba dodati i mnogo propratnih stvari. Tu je školski pribor, ranac, osiguranje, a garderoba je još jedna stvaka koju trebamo na spisak unotirati.

Možda, najalarmatnije je i to, što cene udžbenika za đake sedmake staju oko 16.500 dinara. Na to treba dodati i sve ono pride što ide za polazak u školu, pa se dolazi okvirno do iznosa od oko 22.000 dinara.

Nakon tog prvog finansijskog udara, već u oktobru slede ponude za rekreativnu nastavu, odnosno jednodnevne, dvodnevne ili trodnevne ekskurzije za one starije osnovce. Magični finansijski krug se tu zasigurno ne zatvara, jer u toku školske godine biće još puno novčanih iznenađenja.

Roditelji i deco srećan vam početak nove školske godine!

KRUŠEVAC DETALJNIJE
TRSTENIK DETALJNIJE
VARVARIN DETALJNIJE
ALEKSANDROVAC DETALJNIJE
ĆIĆEVAC DETALJNIJE